Residentie Seepaerdstad


U bent bezoeker

Feestelijk wonen in Seepaerdstad

Statig

“Seepaerdstad maakt wonen mogelijk op de duurste grond van Eindhoven.” En: “Residentie Seepaerdstad nieuwe parel in binnenstad”, kopte het Eindhovens Dagblad bij de opening in 1977. Terecht.

Nog steeds is Seepaerdstad een in het oog springend gebouw op de meest markante plek in de binnenstad recht tegenover het centraal station. Robuust en toch statig. Zeker, de leeftijd van deze trotse dame is zichtbaar. Onder andere aan de bouwstijl met karakteristieke betonnen gevel die haarfijn aansluit bij de bouwstijl uit de jaren 80 van de vorige eeuw. Maar dankzij geraffineerde architectonische upgrades is het totaalplaatje nog steeds indrukwekkend te noemen.

Comfort

De luxe appartementen met een oppervlak van ruim 100 vierkante meter per stuk, zijn optimaal ingedeeld met een woongedeelte aan de voorzijde van het gebouw en een slaapgedeelte met luxe badkamer aan de achterzijde. Bouwkundig en technisch zijn structureel de vereiste onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen verricht, zodat veiligheid en comfort gewaarborgd blijven. Met circa 50 bewoners en een 10-tal moderne winkel/horecaunits biedt Seepaerdstad een ideale combinatie van wonen en verpozen in de dynamische binnenstad. En toch binnen alle rust dankzij voortreffelijke isolatie.

Bruisend

Bij de voordeur bruist direct de binnenstad. Cafés, terrassen, restaurants, bioscopen, culturele instellingen, maar ook winkels en fitnesscentra: bewoners van Seepaerdstad hebben alles binnen handbereik. Met name het Stationsplein met de vele terrassen en de Dommelstraat als Eindhovens culinaire topstraat liggen letterlijk om de hoek. Winkelen is een feest met het hele winkelcentrum naast de deur; lekker slenteren langs etalages en als het minder weer is binnen shoppen in heuvelgalerie of Piazza. En voor wie eens wat verder uit wil gaan: aan de overzijde van het plein ontsluit NS Eindhoven Centraal vele Nederlandse steden. Niet

 

 

Top